Update corona WZC Sint-Jozef Moerzeke 31/12/2020

06/01/2021 - 15:35

Dag iedereen

Gisteren werden alle bewoners, medewerkers en studenten van afdeling ’t Schoor die de laatste 2 maanden niet besmet waren met Covid-19 opnieuw getest.
Er zijn geen bijkomende besmettingen met Covid-19 vastgesteld. Goed nieuws dus om 2020 af te sluiten.

We blijven verder nauwgezet testen. Volgende week maandag worden alle bewoners, medewerkers en studenten van afdelingen de Wal en ’t Schoor opnieuw getest. Ook hier: enkel wie de laatste 2 maanden niet besmet was met Covid-19 wordt opnieuw getest. Indien nodig maken we gebruik van sneltesten bij bewoners die symptomen vertonen.

Bezoek kan blijven doorgaan op alle afdelingen. De huidige bezoekregeling blijft behouden. De bezoekbegeleider zal de voor jou geldende richtlijnen ter plaatse toelichten. De richtlijnen kunnen verschillen naargelang de afdeling/kamer.

Omwille van de bescherming van alle bewoners en medewerkers, de broosheid van onze leefgemeenschap en gezien de nog hoge aantal besmettingen in onze maatschappij raden we het af jouw familielid mee naar huis te nemen.

We begrijpen dat het in deze situatie soms moeilijker gaat om gerichte informatie over je dierbare te verkrijgen. Als dat het geval is, aarzel dan niet om ons op onderstaand mailadres te contacteren.

Deel gerust je vragen en bekommernissen met ons. Mail hiervoor naar directie@zorgnetwerktrento.be
We houden jullie op de hoogte van de verdere evolutie.

We wensen jou en jouw naasten een fijne oudejaarsavond en een hoopvol en hartelijk 2021 toe.

Vanwege de veiligheidscel WZC Sint-Jozef Moerzeke