Update Corona WZC Sint-Jozef Moerzeke 5 november 2021

08/11/2021 - 08:41

Geachte,

We zijn blij opnieuw goed nieuws te kunnen brengen. Zoals gisteren gemeld werden gisteren alle bewoners en medewerkers van afdeling ’t schoor en de afdeling de caeije opnieuw getest (die tot nu toe een negatieve test hadden).

Alle testen waren negatief ! We gaan er van uit dat de uitbraak volledig achter de rug is. Bij de meeste bewoners zijn de isolatiemaatregelen stop gezet. Momenteel verblijven er nog 3 bewoners in quarantaine. Volgende week donderdag kan de laatste bewoner die besmet werd de kamer opnieuw verlaten.

We houden er aan alle medewerkers zeer uitdrukkelijk te bedanken voor de inspanningen die ze geleverd hebben om de zorg aan de bewoners te garanderen. Dankzij hun samenhorigheid en hun veerkracht is dit kunnen lukken !

Vanaf heden kunnen we de bezoekregeling op De Caeije versoepelen. Net als op De Wal en den Blancqaert kunnen er maximum drie bezoekers per bewoner op bezoek komen. Ook het bezoek aan de cafetaria is opnieuw toegelaten voor de bewoners en familie van De Caeije.

Op ’t Schoor blijft de beperkte bezoekregeling (1 bezoeker per keer) en cafetariaverbod verder van kracht. De veiligheidscel bespreek volgende week dinsdag het verder beleid.

We houden jullie op de hoogte !

Bedankt voor jullie volgehouden inspanningen en zeker ook bedankt om het samen met ons voor iedereen veilig te houden.

Deel gerust uw vragen en bekommernissen met ons.

Mail hiervoor naar directie@zorgnetwerktrento.be

Vanwege de veiligheidscel WZC Sint-Jozef Moerzeke