Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

ZORG, THERAPIE & BEGELEIDING

Wij garanderen u 24/24 professionele verzorging en verpleging. Het gamma aan zorg- en therapiemateriaal is breed.

U wordt individueel begeleid op vlak van ergotherapie, kinesitherapie, logopedie, pastoraal werk en zingevende en psychosociale begeleiding.

U heeft vrije keuze van huisarts.

In overleg met u en uw familie bespreken we uw wensen en verwachtingen met betrekking tot de huidige en toekomstige zorg en stellen we in wederzijdse overeenstemming het individueel zorgplan op.

Wij hebben heel wat expertise op vlak van zorg voor personen met dementie en op het vlak van palliatieve zorg.

HUISHOUDELIJKE DIENSTVERLENING

U geniet dagelijks van aangepaste huisbereide maaltijden afgestemd op uw behoefte. U kan de maaltijd op de kamer nuttigen of in de gemeenschappelijke ruimte. indien u hier nood aan heeft, kan u rekenen op aangepaste hulp. Daarnaast kan uw familie of mantelzorger u bijstaan tijdens het maaltijdgebeuren als ze dit wensen. Dit kan ook buiten de vastgelegde uren.

Mits bijbetaling heeft u de mogelijkheid om uw kledij te laten wassen in een externe wasserij.

U kan rekenen op een grondige schoonmaak. Dagelijks wordt in alle kamers, badkamers, toiletten en leefruimten het zichtbare vuil weggepoetst. Wekelijks krijgen alle ruimten een grondige poetsbeurt.

De technische dienst staat in voor onderhoud en herstel van alle toestellen en materialen die eigendom zijn van Zorgnetwerk Trento. Er wordt tevens streng toegezien op de veiligheid van alle kamers en gebouwen.

SOCIALE EN ADMINISTRATIEVE DIENSTVERLENING

Voor administratieve en sociale ondersteuning en advies kunt u steeds terecht bij de medewerkers van het onthaal en de dienst bewonersbegeleiding.

TARIEVEN

De tarieven kan u onderaan deze pagina downloaden.

Hoe kan Zorgnetwerk Trento jou helpen?

Contacteer ons