TrentoAcademie - Hands-on-opleidingen

Zorgnetwerk Trento gebruikt drie managementsystemen als basis van zijn organisatie. Deze drie managementsystemen vullen elkaar aan en versterken elkaar: Lean, Kwaliteit (Prezo) en IAO. Hoe deze principes linken met elkaar leert u in de opleidingssessies van de TrentoAcademie.

Omwille van de huidige situatie met de omikron-variant hebben we besloten om alle komende TrentoAcademie-vormingen tot eind februari te annuleren.
We trachten zo snel mogelijk voor de geannuleerde vormingen een nieuwe datum te prikken.
Voor wie reeds ingeschreven was: Je hebt dan de keuze om je vorming te herplannen of het deelnamebedrag te laten terugbetalen.
Hopend op jullie begrip.
Indien jullie vragen hebben hierover vernemen we die graag via TrentoAcademie@zorgnetwerktrento.be
_____________________

De TrentoAcademie biedt hands-on-opleidingen aan over volgende thema's:
  • BelRAI in de praktijk
  • ​​LEAN in het woonzorgcentrum
  • IAO (innovatieve arbeidsorganisatie) in het woonzorgcentrum
  • KWALITEIT (Prezo) in het woonzorgcentrum (coming soon)
  • AAN DE SLAG MET DRIE MANAGEMENTSYSTEMEN: LEAN, KWALITEIT EN IAO (coming soon)

Voor meer info over ons aanbod en inschrijving: klik verder onderaan deze pagina.

Kostprijs: €80 per deelnemer voor een halvedagsessie en €160 per deelnemer voor een dagsessie

TrentoAcademie - Hands-on-opleidingen - BelRAI

BELRAI - BelRAI komt op ons af. Hoe zorgen we er voor dat BelRAI geen last maar een lust wordt? De halvedagsessies van onze TrentoAcademie trachten je hierop een antwoord te geven.

Lees meer

TrentoAcademie - Hands-on-opleidingen - LEAN IN HET WOONZORGCENTRUM

LEAN IN HET WOONZORGCENTRUM - Om de huidige druk op de zorgbehoefte het hoofd te kunnen bieden, moeten organisaties nog beter kijken naar de interne processen en de effectiviteit en efficiëntie daarvan teneinde klanten, cliënten, bewoners nog beter te kunnen bedienen. Hoe pak je dat het beste aan? En zorg je er tegelijk voor dat jouw medewerkers hun werk met plezier en gemotiveerd blijven doen? De sessies van onze TrentoAcademie trachten je hierop een antwoord te geven. Ons aanbod vind je hier.

Lees meer

TrentoAcademie - Hands-on-opleidingen - IAO IN HET WOONZORGCENTRUM

IAO IN HET WOONZORGCENTRUM - Innovatieve arbeidsorganisatie (IAO) in woonzorgcentra. Veel woonzorgcentra kiezen voor hiërarchie op de werkvloer, maar je kan het ook anders aanpakken. Via IAO zorg je ervoor dat teams sneller kunnen inspelen op de behoefte van bewoners, net door die hiërarchie los te laten. In deze dagsessie geven we de bouwstenen van IAO weer vanuit de praktijk. Je krijgt een beeld van wat IAO kan betekenen voor je organisatie alsook heel wat tips en tricks, maar ook de mogelijke valkuilen komen aan bod.

Lees meer

TrentoAcademie - IN-HOUSE-OPLEIDINGEN

Wens je graag enkel met een team van eigen medewerkers aan de slag te gaan bij jou in de organisatie of in de lokalen van de TrentoAcademie rond de thema's BelRAI, LEAN, KWALITEIT, IAO in het WZC? Dan kan je ons contacteren via TrentoAcademie@zorgnetwerktrento.be.

Lees meer