TrentoAcademie - Hands-on-opleidingen - BelRAI

Hoe zorg je ervoor dat BelRAI een onmisbaar instrument wordt binnen je organisatie? Hoe gebruik je de BelRAI-resultaten (zorgschalen en CAP’s) bij het multidisciplinair overleg in je WZC? Hoe koppel je BelRAI aan de levensdoelen van bewoners? De dagsessie van onze TrentoAcademie geeft je hierop een antwoord.

BELRAI

Hoe ga je aan de slag met BelRAI binnen je organisatie? Hoe gebruik je de BelRAI-resultaten (zorgschalen en CAP’s) bij het multidisciplinair overleg in je WZC? Hoe koppel je BelRAI aan de levensdoelen van bewoners?
Deze praktijkgerichte vorming geeft hierop een antwoord met heel wat hands-on tips en tricks en actieve oefenmomenten. Bewoners van het woonzorgcentrum participeren actief tijdens deze opleiding.

Data

  • donderdag 14 maart 2024 (dagsessie)

Actief aan de slag met BelRAI in je woonzorgcentrum

Hoe ga je actief aan de slag met BelRAI in je woonzorgcentrum? Deze dagsessie van onze TrentoAcademie tracht je hierop een antwoord te geven met heel wat hands-on tips en tricks.

Lees meer

TrentoAcademie - IN-HOUSE-OPLEIDINGEN

Wens je graag enkel met een team van eigen medewerkers aan de slag te gaan bij jou in de organisatie of in de lokalen van de TrentoAcademie rond de thema's BelRAI, LEAN, KWALITEIT, IAO in het WZC? Dan kan je ons contacteren via TrentoAcademie@zorgnetwerktrento.be.

Lees meer