Update corona WZC Sint-Jozef Moerzeke 29/12/2020

06/01/2021 - 15:31

Beste iedereen

Gisteren werden alle bewoners, medewerkers en studenten die sedert de laatste 2 maand niet besmet waren met Covid-19 opnieuw getest.
Er is geen enkele bijkomende bewoner besmet met Covid-19 op de afdeling den Blancquaert en afdeling De Wal. Er is 1 bewoner van ’t Schoor positief getest en deze werd onmiddellijk op de positieve cohorte gehuisvest.

In totaal zijn er nu nog 10 actieve besmettingen geconcentreerd op de Wal en nog een klein gedeelte op den Blancquaert. We betreuren het overlijden van 3 bewoners en leven heel erg mee met het verdriet van de familie.

We blijven verder nauwgezet testen. Morgen woensdag 30 december worden alle bewoners, medewerkers en studenten van ’t Schoor opnieuw getest. Let wel: iemand die binnen de 2 maand positief werd getest, wordt niet getest.
Volgende week maandag worden alle bewoners, medewerkers en studenten van de Wal en ’t Schoor opnieuw getest. Ook hier : iemand die binnen de 2 maand positief werd getest, wordt niet getest.

Bezoek kan blijven doorgaan op alle afdelingen. We blijven vasthouden aan de strenge bezoekregeling, hoe moeilijk het ook is voor u en uw familielid. Ook tijdens de feestdagen.
De bezoekbegeleider zal de voor u geldende richtlijnen toelichten. De richtlijnen kunnen verschillen naargelang de afdeling/kamer.

Omwille van de bescherming van alle bewoners en medewerkers, de broosheid van onze leefgemeenschap en gezien de nog hoge aantal besmettingen in onze maatschappij raden we ten stelligste af uw familielid mee naar huis te nemen.

We begrijpen dat het in deze situatie soms moeilijker gaat om gerichte informatie over uw dierbare te verkrijgen. Als dat het geval is, aarzel dan niet om ons op onderstaand adres te mailen. We volgen de mails nauw op en geven ze gericht door in de organisatie.
We houden jullie op de hoogte van de verdere evolutie.

Deel gerust uw vragen en bekommernissen met ons. Mail hiervoor naar directie@zorgnetwerktrento.be

Vanwege de veiligheidscel WZC Sint-Jozef Moerzeke