Over ons

Het WZC Sint-Jozef Moerzeke en het WZC De Vliet Zele namen de beslissing om hun jarenlange samenwerking te verstevigen door samen te smelten tot één zorgnetwerk. Zo zag Zorgnetwerk Trento op 1 januari 2013 het licht. Trento staat voor Transdisciplinaire, Residentiële en Thuiszorgondersteunende Ouderenzorg.

Wij bieden kwalitatieve totaalzorg aan, met respect voor uw persoonlijke levensvisie.

Wij beschikken over twee open huizen waarbij we samen met u, uw familie en alle medewerkers onderling afgestemde zorg willen bieden.

Wij vinden innovatie belangrijk en streven ernaar om u de juiste zorg aan te bieden met moderne middelen en technieken.

Wij investeren in een actief opleidingsbeleid. Waar nodig, worden tekorten door middel van gerichte vormingen bijgestuurd.

Om de zorg volledig te kunnen aanpassen aan uw behoeften, maken wij gebruik van BelRAI. Dit is een Belgische zorgbeoordeling dat staat voor een uniform registratie van bewonersgegevens. Doel hiervan is behoefte aan zorg duidelijk in beeld te brengen, informatie beter te kunnen laten doorstromen en de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Tevens hanteren wij de principes van PREZO, een integraal kwaliteitssysteem voor zelfevaluatie en certificering in de woonzorg.

Met andere woorden: wij doen heel erg ons best om u op elk moment de best mogelijke zorg te geven.

BijlageGrootte
PDF-pictogram Infobrochure Zorgnetwerk Trento4.73 MB

Wenst u meer informatie?

Contacteer vzw Trento